Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حیدری فرماندار قصرشیرین از بازگشایی مرز خسروی از ۲۳ مرداد ماه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حیدری در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: در پی پیگیری های وزیر کشور و توافق با فرماندار خانقین روز یکشنبه مرز خسروی بازگشایی خواهد شد و چند کاروان از طریق این مرز عازم کربلای معلی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: امیدواریم مردم استقبال خوبی از بازگشایی این مرز داشته باشند و از نظر تامین امنیت هم هیچ مشکلی وجود ندارد و مسئولان عراقی اطمینان دادند که هیچ خطری متوجه زائران نیست و مسیر منظریه تا کربلای معلی، نجف اشرف،  سامرا و کاظمین امنیت برقرار و زائران بسلامت به زیارت بروند.

فرماندار قصرشیرین افزود:  ۲۳میلیارد تومان بودجه با اهتمام استاندار در حوزه های زیرساختی اربعین در شهرستان قصرشیرین در حال هزینه کرد است.

وی با اشاره به تجربیات خود در استان خوزستان و اربعین ۱۴۰۰ اظهار داشت: یک مجموعه ای از برنامه های مختلف طراحی نموده ایم، که خروجی این برنامه ها همانطور که رئیس جمهور بیان داشته یک اربعین ارزان و آسان برای زائرینی که از سراسر کشور برای رفتن به کربلا، مرز خسروی استان کرمانشاه را انتخاب می کنند.

فرماندار قصرشیرین با اشاره به اینکه حمل و نقل مساله اول و بسیار مهمی است بیان کرد: زائرین از سه طریق راه آهن، ناوگان حمل و نقل عمومی و عده ای نیز از طریق ناوگان حمل و نقل شخصی وارد استان کرمانشاه می شوند که تدارکات لازم برای زائرین در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه عنوان کرد:  بیش از ۵۵ هکتار پارکینگ پیش بینی شده تا زائرینی که با خودروی شخصی وارد استان می شوند، پیش از عزیمت به کربلا، خودروهای خود را در پارکینگ ها که تحت پوشش خدمات انتظامی است، قرار داده و  با خیال راحت سفر خود را ادامه دهند.

حیدری خاطرنشان کرد: زیر ساختهای آب، برق، تلفن و مسائل بهداشتی پیش بینی شده و امید است که در این زمینه با مشکل خاصی مواجه نشویم.

وی با اشاره به اینکه روزانه برای ۱۰۰ هزار نفرتدارکات لازم دیده شده است بیان داشت: دو بیمارستان صحرایی و یک کلینیک درمانی در مرز خسروی پیش بینی شده و بیمارستان حضرت ابوالفضل عباس ع قصر شیرین در حال تجهیز است و تیم های پزشکی در بیمارستان مستقر می شوند.

وی خاطرنشان کرد: وزارت نیرو برای تامین آب شرب و ایجاد ایستگاه های آب سردکن در طول مسیر، قول هایی داده و شروع به کار کردند و در مرز خسروی یک مکانی برای دپو آب خنک در حال انجام است.

وی به سفری که وزیر کشور به مرز خسروی داشت اشاره کرد و گفت: با پیگیری استاندار کرمانشاه، برای اولین خط لوله گاز قصر شیرین به مرز خسروی مورد تایید و تصویب قرار گرفت و از روز گذشته خط لوله شروع به کار کرده و امید است در این مدت کوتاه با هم افزایی ملی و جهادی انتقال این خط لوله گاز به سرانجام برسد.

فرماندار قصرشیرین افزود: خط لوله آب شرب قصرشیرین به مرز خسروی پیش بینی شده، که وزارت نیرو کار آن را انجام خواهد داد.

وی با بیان اینکه یک برنامه جامع برای ترافیک زائرین با همکاری نیروی انتظامی و پلیس راهنمایی و رانندگی پیش بینی شده است خاطرنشان کرد: موکب ها، با توان مردمی وارد عرصه شده و هفته آینده در مرز خسروی و قصر شیرین مستقر خواهند شد.

حیدر ی بیان داشت: تمام تدابیرهای لازم برای زائرین در نظر گرفته شده ، تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای اولیه و ثانویه  زائرین باشیم و آنها با آرامش و روحیه بسیار بالایی عازم سفر کربلا شوند.

وی با اشاره به اینکه مرز خسروی از روز یک شنبه باز خواهد شد عنوان کرد: از مردم سراسر کشور می خواهم که مرز خسروی را برای ورود به کربلا انتخاب کنند، چرا که مزیت هایی که مرز خسروی دارد نسبت به مرزهای دیگر متفاوت است.

فرماندار قصر شیرین افزود: از جمله مزیت آن این است که، تمام امکانات زیر ساختی و هتل ها در شهر قصرشیرین پیش بینی شده و زائرین می توانند از این امکانات استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تمام حسینیه ها، مساجد، مدارس آماده خدمت رسانی به زائرین است بیان کرد:  مردم قصرشیرین با در اختیار گذاشتن منازل خود، از زایرین استقبال می کنند.

حیدری با اشاره به اینکه چندین پیش بیمارستان توسط سازمان اورژانس کشور پیش بینی شده و در حال انتقال به مرز خسروی است بیان داشت: سازمان امداد ونجات کشور، با استقرار امداد هوایی در  تلاش است، در صورت وقوع حوادث غیر قابل پیش بینی از طریق امداد هوایی نقل و انتقال بیماران را انجام خواهد داد.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار قصرشیرین پیش بینی شده فرماندار قصر مرز خسروی قصر شیرین خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۱۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از دانشگاه محقق اردبیلی، محمد الله‌بخش در نشست با رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه تولید جلبک موضوعی دانش‌بنیان است که به دنبال آن هستیم، افزود: بحث پرورش ماهیان خاویاری نیز مطرح شده و در قزل‌اوزن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حوزه شیلات فرصت فراهم شده تا همکاری خوبی در زمینه مطالعات پروژه‌‍ها با دانشگاه محقق اردبیلی داشته باشیم، بر لزوم استفاده از توانمندی‌های دانشگاه محقق اردبیلی در مطالعات پروژه‌های شیلات استان اردبیل تاکید کرد.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی هم در این نشست با اشاره به اقدامات دانشگاه محقق اردبیلی در خصوص راه‌اندازی رشته شیلات در این دانشگاه گفت: به دنبال جذب اعضای هیات علمی در این حوزه هستیم.
اسماعیل چمنی در ادامه کمک به توسعه شیلات استان را بسیار بااهمیت برای دانشگاه عنوان کرد و افزود: در همین راستا همکاران توانمند ما در حوزه پرورش زالو و جلبک می‌توانند کمک حال شیلات باشند، در عین حال شیلات می‌تواند از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشگاه استفاده کند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه جذب اعضای هیات علمی در حوزه شیلات بسیار مهم است، گفت: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی است.
جبرائیل رزمجو با بیان اینکه این ارتباط هر چه قوی باشد به نفع دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی خواهد بود، افزود: این ارتباط باعث به حداقل رسیدن مشکلات دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شده و زمینه پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.
اردبیل استانی غیرساحلی بوده ولی دارای منابع آبی و استعداد‌های بالقوه کشاورزی و آبزی پروری است. بیش از ۳۰۰ واحد مزرعه و ۴۰۰ استخر پرورش ماهی در استان اردبیل فعال بوده و چند سد معیشتی نیز در این زمینه بهره برداری شده است.
۱۷۱ مورد قنات، ۴۵ سد، پنج هزار و ۳۰۰ چاه و یک هزار و ۶۳۶ چشمه در استان اردبیل وجود دارد که می‌تواند نوید بخش افزایش تولیدات در بخش شیلات باشد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • کار سختی در جام کافا داریم/ملی پوشان تاکتیک پذیر هستند
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • تامین اعتبار مطالعات چهار پروژه شیلات استان اردبیل
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳